Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Nieuw bord Borchwerf II langs de snelweg A17

24-04-2014, Door: Hans de Bruin

Op Bedrijventerrein Borchwerf II tussen Rotterdam en Antwerpen zijn inmiddels in relatief korte tijd meer dan honderd bedrijven gevestigd. Er zijn kavels vanaf 1.250 m2 leverbaar tot een grootte van 12 hectare en er is maatwerk mogelijk. Veld C van Bedrijventerrein Borchwerf II heeft een eigen ontsluiting op de snelweg A17. Onder meer zijn bouwkavels beschikbaar van 1, van 1,3 en van 2,2 hectare. Deze laatste betreft een zichtkavel langs de snelweg A17, waar met gebruikmaking van de vrijstelling in het bestemmingplan tot 25 meter hoog mag worden gebouwd. In totaal is op Bedrijventerrein Borchwerf II per direct nog 70 hectare aan bouwrijpe kavels beschikbaar.
Terug naar het nieuwsoverzicht