Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Afrit 21 Roosendaal-Noord 1 uur afgesloten in nacht van 29 op 30 maart

14-03-2017, Door: Arjan Oostvogels, Parkmanager

Zie de afbeelding hieronder voor de omleiding uit Spin die loopt via af- en toerit 20 Oudenbosch van de A17. De werkzaamheden betreft het plaatsen van een UIT-bord op de A17 links thv. kilometer 19.900. Hiervoor wordt afrit 21 Roosendaal-Noord voor maximaal 1 uur afgesloten in de nacht van 29 op 30 maart tussen 02.00 en 05.00 uur. Verkeer wordt middels een informatiewagen geïnformeerd om bij de volgende afrit 20 Oudenbosch te keren. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van routeborden.
Terug naar het nieuwsoverzicht