Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Plan voor motel op Borchwerf II

09-03-2017, Door: BN DeStem / Frank Timmers

48 studio's met aparte slaap- en woonkamer, bedoeld voor technici, directeuren en vertegenwoordigers. Op Bedrijventerrein Borchwerf II wordt gewerkt aan een plan voor een motel met 48 units. Deze units lijken weinig op de traditionele hotelkamers. Het zijn studio's met een aparte slaapkamer en woonruimte. Het motel komt naast het horecacluster met McDonalds, Délifrance en restaurant de Beren aan de Emmerblok in Oud Gastel. 

Met de gemeente Halderberge is overleg over de benodigde vergunningen. Het terrein is onderdeel van de 'kantorenwand' parallel aan de A17, waarvan nog maar enkele percelen zijn bebouwd. Directeur Leo Welters van Borchwerf II CV verwacht dat daar snel verandering in komt: "We zijn volop met geïnteresseerden bezig om deze kavels te verkopen." Optimistisch is hij ook over het hotel, want een voorziening voor overnachtingen is er nog niet op Borchwerf II.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht