Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Realisation Agora21 Logistic Campus at Borchwerf II

19-04-2017, Door: Hans de Bruin

Groep Heylen is realising the first stage of Agora21 Logistic Campus, adjacent to junction 21 of the Highway A17. Groep Heylen has concluded the first contracts with DHL for client Hill’s Pet Nutrition. At this moment at Agora21 60.000 m2 is still available for companies that seek possibilities for a logistic hotspot between the Mainports Rotterdam and Antwerp to accommodate renewed supply chains. The initial 25.000 m2 will be realised this summer. More information about Borchwerf II.
Terug naar het nieuwsoverzicht