Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Realisatie zettingsvrije plaat over persleiding Bedrijventerrein Borchwerf II

24-10-2015, Door: Hans de Bruin


Voor de aansluiting van de verbindingsweg Bedrijventerrein Borchwerf II – Majoppeveld op de Roosendaalsebaan wordt de laatste hand gelegd aan de realisatie van een zettingsvrije plaat. Als het werk klaar is zal deze niet zichtbaar zijn, maar wel een belangrijke functie hebben: de ondergelegen persleiding wordt hiermee afgeschermd tegen trillingen van het verkeer dat over de verbindingsweg gaat rijden.
Terug naar het nieuwsoverzicht