Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

MKB ondernemers rond de tafel bij Borchwerf II CV

01-07-2014, Door: Hans-Jorg van Broekhoven in Het Ondernemersbelang, fotografie: Chris van Klinken

Met de ondernemers aan tafel voor een reportage in Het Ondernemersbelang: "We zijn te gast bij Borchwerf II CV waar de bouwrijpe kavels worden verkocht op Bedrijventerrein Borchwerf II. Gastheer is Hans de Bruin, de pr-functionaris die teven events organiseert zoals pitchmeetins. Hierbij worden ondernemers met serieuze plannen en investeerders succesvol met elkaar in contact gebracht." Meer weten? Wij beantwoorden graag uw vraag. 
  
Terug naar het nieuwsoverzicht