Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Nieuwe vestiging Sandd op Bedrijventerrein Borchwerf II officieel geopend

05-06-2014, Door: Hans de Bruin

ROOSENDAAL/HALDERBERGE - Woensdag 4 juni is de nieuwe Sandd vestiging op Bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel, nabij Roosendaal geopend. Wethouder Harteveld van de betrokken Gemeente Halderberge en Haico Meijerink (Algemeen Directeur van Sandd) namen het pand officieel in gebruik. Dat deden ze door grote poststukken vanuit de drie verhuizende vestigingen te bezorgen op de nieuwe vestiging. Sinds mei heeft Sandd haar intrek genomen in het nieuwe pand op Bedrijventerrein Borchwerf II te Oud Gastel, gemeente Halderberge. Het pand is onderdeel van het masterplan vastgoed en huisvesting en is het tweede logistieke centrum dat speciaal voor Sandd gebouwd is. De logistieke efficiency is optimaal doordat het nieuwe pand is ingericht volgens een model dat is ontstaan uit ervaringen in de andere centra.

Goede vestigingslocatie

Haico Meijerink, Algemeen Directeur van Sandd: “We zijn er enorm trots op dat we wederom een nieuwe vestiging openen. De tweede alweer in 2014! De geweldige locatie in Roosendaal heeft een uitstekende infrastructuur en biedt voldoende ruimte voor het verwerken van de post voor Noord Brabant en Zeeland. Het nieuwe logistieke centrum levert een bijdrage aan de ambities en groei van Sandd." Wethouder Frits Harteveld, gemeente Halderberge: “We zijn blij dat Sandd gekozen heeft voor bedrijventerrein Borchwerf. De fraaie, moderne vestiging vormt een aanwinst voor onze gemeente. We wensen de directie en de medewerkers veel succes in de toekomst. We hopen dat de ambities en plannen van Sandd zullen leiden tot extra werkgelegenheid voor de regio.”

Ligging aan goed doorstromende snelweg A17

Rob Brakenhoff, Operationeel Directeur bij Sandd: “De groei van Sandd komt onder meer voort uit de nieuwe diensten. Daar moeten we de logistieke keten efficiënter en effectiever op inrichten. We kiezen voor Bedrijventerrein Borchwerf II vanwege de ligging aan goed doorstromende snelweg A17, met twee eigen op- en afritten. De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte voor het verwerken van de honderdduizenden poststukken per bezorgdag.”

De Zakelijke Postbezorger van Nederland 

Sandd (Sort and Deliver) is dé Zakelijke Postbezorger van Nederland. Met passie en doorzettingsvermogen richten we ons op de bezorging van geadresseerd drukwerk (zoals magazines, direct mail en bankafschriften) voor heel zakelijk Nederland. Ook helpt Sandd haar klanten om het bereik en de conversie te verbeteren met vernieuwende diensten op het gebied van adresverrijking, segmentatie en profilering. Sandd bestaat sinds 2001 en heeft een marktaandeel van bijna 20%. Het hoofdkantoor staat in Apeldoorn. Sandd heeft meer dan 20 vestigingen verspreid over het hele land. 

 Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over dit bericht? Wij vernemen graag van u!
Terug naar het nieuwsoverzicht