Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Snel succes voor ambitieus Facilitypoint Borchwerf Roosendaal

27-01-2014, Door: Logistiek Vastgoed Noord-Brabant 2014 (bron) bewerkt door J.J. de Bruin

Niet ver van de Belgische grens vindt u op Veld C van Bedrijventerrein Borchwerf II het “ Facilitypoint Borchwerf Roosendaal”; direct ontsloten op de verkeersader A17. Dit fraaie functionele complex is binnen een jaar na het slaan van de 1e paal gerealiseerd op een zichtlocatie langs de snelweg. Nog vóór de volledige oplevering in december 2013, waren vrijwel alle beschikbare metrages ingevuld met onder andere de Burger King en de Subway. Projectontwikkelaar Prohuis zette samen met de betrokken marktpartijen alle denkbare creativiteit in om uitstraling en duurzaamheid te bewerkstelligen op deze strategische plek direct aan de afslag 20 Roosendaal op de A17.

Nog drie bouwkavels beschikbaar op Veld C

Veld C van Bedrijventerrein Borchwerf II biedt aansprekende faciliteiten: een brandstofvulpunt voor personenvervoer en vrachtwagens, een bewaakt vrachtwagenparkeerterrein (veiligheidscategorie 4) en nu ook het nieuw ontwikkelde Facilitypoint met horecacluster. Het veld heeft een eigen ontsluiting op de snelweg A17 en hier zijn nog bouwkavels beschikbaar van 1, van 1,3 en van 2,2 hectare. Deze laatste betreft een zichtkavel langs de snelweg A17, waar met gebruikmaking van de vrijstelling in het bestemmingplan tot 25 meter hoog mag worden gebouwd. Wilt u meer informatie over uw vestigingsmogelijkheden op Veld C of de andere locaties op Borchwerf II? U kunt dagelijks binnenlopen op ons projectkantoor of uw vraag direct aan ons voorleggen. Lees hier het volledige artikel over de vestiging van het Facilitypoint op Bedrijventerrein Borchwerf II in Logistiek Vastgoed Noord-Brabant 2014. 
Terug naar het nieuwsoverzicht