Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Spryg Real Estate Academy bezoekt Borchwerf II

21-02-2018, Door: Bron: spryg.com

Logistiek Vastgoed Nederland wordt sinds 2016 op initiatief van SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Toonaangevende marktpartijen en overheden uit zowel Nederland als België delen hun visie op de markt van logistiek vastgoed en bedrijventerreinen. De regio West-Brabant is uitgeroepen tot Logistieke Hotspot van het jaar. Op 21 februari 2018 bezoekt Spryg Real Estate Academy het DC van Lidl Digital te Borchwerf II in Roosendaal. De inleiding van bezoek zal gedaan worden door Gerwin Vos, commercieel directeur Delin Capital Asset Management. In deze DC van 58.405 m2 zal dit jaar de E-fulfilment operatie van de online activiteiten van Lidl in non-food assortimenten opstarten. Lidl Digital voorziet dat men deze operatie gaat draaien op basis van 24/7 in 3 shifts van ca. 400 personen. Aan het bezoek wordt medewerking verleend door Lidl Digital, Delin Capital Asset Management (DCAM), Unibouw en Borchwerf II. Aan de dag wordt onder meer medewerking verleend door Jacques Niederer, burgemeester gemeente Roosendaal en bestuurlijk trekker van CONNECTED West-Brabant, Sven Bertens, associate director/head of research van JLL, Roderick de la Houssaye, CEO Nedcargo, professor Albert Veenstra, wetenschappelijk directeur TKI DINALOG en hoogleraar TU Eindhoven, Naomi Landman, managing director Gefco Forwarding Netherlands en Philippe Van der Beken, managing director Goodman.
Terug naar het nieuwsoverzicht