Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Start verkoop nieuwe logistieke kavels tot 6 ha op Bedrijventerrein Borchwerf II

23-10-2013, Door: J.J. de Bruin

ROOSENDAAL / HALDERBERGE - Op Bedrijventerrein Borchwerf II start de verkoop van nieuwe kavels van één tot zes hectare. De kavels liggen direct aan het spoor en zijn verbonden met het naastgelegen emplacement Roosendaal. Het Bedrijventerrein Borchwerf II ligt tussen Rotterdam en Antwerpen en is goed aangesloten op internationale transportstromen. Voor meerdere van de reeds gevestigde buitenlandse bedrijven dienen de distributiecentra op Bedrijventerrein Borchwerf II als uitvalsbasis naar Europa, het Midden-Oosten, Afrika en delen van Rusland (EMEAR). Er zijn kavels leverbaar tot een grootte van 12 hectare. Naast de kavels voor logistieke bedrijven is er ook een segment met kavels tot anderhalve hectare.

Beweging in de vastgoedmarkt

Eerder dit jaar werd het Europese Distributie Centrum van Amerikaans bedrijf “Forever Direct” in gebruik genomen, voor de distributie naar 93 landen. Op dit moment wordt op Bedrijventerrein Borchwerf II volop gebouwd aan het Facilitypoint dat aan de afslag 20 van de A17 ligt en dat vrijwel volledig verhuurd is. De oplevering wordt verwacht rond de jaarwisseling. In totaal is op Bedrijventerrein Borchwerf per direct nog 45 hectare aan bouwrijpe kavels beschikbaar. Ook zijn er kavels voor de realisatie van kantoorvilla’s langs de A17. De planologische procedures zijn afgerond en voor het verstrekken van de bouwvergunning is de proceduretijd met de helft teruggebracht naar zes weken. Als de vrijstelling in het bestemmingsplan wordt benut, is de maximale bebouwingshoogte 16 meter. Alle bedrijven nemen deel aan het parkmanagement: het beheer van het openbaar gebieden en het cameratoezicht op het openbare gebied is centraal geregeld. De kavels op Bedrijventerrein Borchwerf II worden in eigendom verkregen.

Kavel op zichtlocatie met bebouwingshoogte 25 meter

Naast de ‘afslag 20 Roosendaal’ is een kavel van 22.000 m2 langs de snelweg A17 beschikbaar, waar met gebruikmaking van de vrijstelling in het bestemmingplan tot 25 meter hoog mag worden gebouwd.

Wilt u meer informatie over de beschikbare kavels op Bedrijventerrein Borchwerf II? Wij beantwoorden graag uw vraag.’
Terug naar het nieuwsoverzicht