Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Succes e-commerce bepaalt tempo bouw Lidl Borchwerf

30-06-2017, Door: BN DeStem / Frank Timmers

In april 2018 verlaten de eerste goederen het distributiecentrum van Lidl op Borchwerf II. Deze gaan dan naar een adres in Nederland, België, Duitsland of Noord-Frankrijk. "Alleen daar zijn we met een webshop actief. We gaan onze e-commerce uitbreiden naar meer landen in Europa," zei woordvoerder Christine Braun van Lidl Nederland bij het slaan van de ongeveer 800e paal van het distributiecentrum dat ongeveer 6 hectare groot wordt. 

Zie ook 
BN DeStem
Omroep Brabant
Terug naar het nieuwsoverzicht