Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Te huur 8.900 m2 bedrijfsruimte op Borchwerf II

04-04-2019, Door: De Lobel & Partners

De bouwwerkzaamheden van het nieuwe logistieke complex 'De Ruif 1' zijn gestart en in november 2019 wordt dit volledig gasloze warehouse opgeleverd. Strootman zal het distributiecomplex grotendeels in gebruik nemen. Circa 8.900 vierkante meter komt voor verhuur beschikbaar.

Het logistieke complex is gelegen op Bedrijvenpark Borchwerf II. Dit moderne bedrijvenpark in West-Brabant (275 ha) biedt ruimte aan ondernemingen uit de handels- en logistieke sector, zoals CEVA Logistics, Forever Direct, Tommy Hilfiger, DHL, De Rooy Warehousing, Hollister, Lidl, Fri-Jado en Primark.

Het bedrijventerrein voorziet in additionele voorzieningen, waaronder horeca (Restaurant De Beren, Subway, McDonalds, Délifrance en Burger King). Tevens beschikt het terrein over een afgesloten vrachtwagenparking.

De centrale ligging in het hart van de Benelux, tussen de Randstad agglomeratie, de Vlaamse ruit en het Duitse Ruhrgebied maakt West-Brabant tot een zeer aantrekkelijke vestigingsregio. De wereldhavens Rotterdam en Antwerpen bevinden zich op korte afstand en ook de internationale luchthavens in Amsterdam en Brussel zijn binnen één uur te bereiken.

De ontwikkeling wordt gerealiseerd op industrieterrein Borchwerf II, aan de noordzijde van Roosendaal, en wordt direct ontsloten door de snelweg A17. In de afgelopen jaren is Borchwerf II  Business Park de thuisbasis voor diverse internationale logistieke bedrijven geworden. meer informatie>> De Lobel & Partners, Real Estate Experts en/of JLL
 
Terug naar het nieuwsoverzicht