Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Te huur: 5.000 m2 bedrijfsruimte op Borchwerf II

22-03-2019, Door: De Lobel & Partners, Real Estate Experts

Emmerblok ong. Oud Gastel / Roosendaal is een nieuw te ontwikkelen bedrijfsobject op Bedrijvenpark Borchwerf II in Roosendaal. Op dit moderne bedrijvenpark in West-Brabant is een diversiteit aan ondernemingen uit de handels- en logistieke sector gehuisvest. Bedrijven zoals MedPets, Sandd en Yusen Logistics hebben een vestiging op dit representatieve bedrijvenpark.

Uitstekende locatie
De ontwikkeling bestaat uit circa 5.154 m2 bedrijfsruimte, is gelegen op een ruim terrein en voldoet aan alle hedendaagse criteria. Vrije hoogte van 10,50 meter, draagvermogen van 3.500 kg/m2, LED-verlichting en ruime daglichttoetreding maken dit een uitstekende locatie, ideaal geschikt voor kleinere logistieke opslagbehoefte. De ontwikkeling wordt te huur aangeboden. Koop is ook bespreekbaar.

Centrale ligging
De centrale ligging in het hart van de Benelux, tussen de Randstad agglomeratie en de Vlaamse Ruit maakt West-Brabant tot een zeer aantrekkelijke vestigingsregio. De wereldhavens Moerdijk, Rotterdam en Antwerpen bevinden zich op korte afstand. Mede als gevolg van het aantrekkelijke vestigingsklimaat in Roosendaal staat West-Brabant op de tweede plek van logistieke hotspots in Nederland.

Thuisbasis voor internationale logistieke bedrijven
De ontwikkeling wordt gerealiseerd op industrieterrein Borchwerf II aan de noordzijde van Roosendaal, met een directe ontsluiting op de snelweg A17. In de afgelopen jaren is Borchwerf II Business Park de thuisbasis voor diverse internationale logistieke bedrijven geworden. 

Additionele voorzieningen
Het bedrijventerrein voorziet in additionele voorzieningen, waaronder horeca (Subway, Bolleke Beer, Mc Donalds en Burger King) en een afgesloten vrachtwagenparking. Roosendaal ligt op korte afstand van Moerdijk. Borchwerf II ligt met twee op- en afritten direct aan de snelweg A17. De A17 maakt deel uit van het nationale snelwegennetwerk dat zowel nationaal als internationaal voorziet in uitstekende verbindingen naar alle windstreken. meer informatie>> De Lobel & Partners, Real Estate Experts
Terug naar het nieuwsoverzicht