Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Te huur: Logistiek distributiecentrum De Ruif 3 Roosendaal

19-06-2019, Door: De Lobel & Partners

Op Bedrijventerrein Borgwerf II is recent gestart met de bouw van een modern en hoogwaardige logistiek distributiecentrum. Deze ontwikkeling, door Convex architecten ontworpen, omvat een totale oppervlakte van circa 31.650 m2. Het object wordt BREEAM Very Good gecertificeerd.

De centrale ligging in het hart van de Benelux, tussen de Randstad agglomeratie en de Vlaamse Ruit maakt West-Brabant tot een zeer aantrekkelijke vestigingsregio. De wereldhavens Moerdijk, Rotterdam en Antwerpen bevinden zich op korte afstand. Mede als gevolg van het aantrekkelijke vestigingsklimaat in Roosendaal, is West-Brabant wederom benoemd tot Logistieke Hotspot 2017.

Partijen zoals de Rooy Warehousing, Lidl, Primark, Jan de Rijk, Imperial, CEVA, DHL, Yusen Logistics en Hollister zijn al in Roosendaal gevestigd. De ontwikkeling wordt gerealiseerd op industrieterrein Borchwerf II, aan de noordzijde van Roosendaal, en wordt direct ontsloten door de snelweg A 17. In de afgelopen jaren is Borchwerf II Business Park de thuisbasis voor diverse internationale logistieke bedrijven geworden.

Het bedrijventerrein voorziet in diverse additionele voorzieningen, waaronder horeca (Restaurant De Beren, Subway, McDonald’s, Délifrance en Burger King). Tevens beschikt het terrein over een afgesloten vrachtwagenparking. Zie verder prospectus De Ruif 3. Meer informatie op De Lobel & Partners en Savills.
Terug naar het nieuwsoverzicht