Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

TGW Logistics Group vestigt zich op Bedrijventerrein Borchwerf II

20-06-2016, Door: logistiekprofs.nl

Op 1 juni 2016 opende TGW Logistics Group, samen met klanten en partners feestelijk haar Benelux-kantoor in het business center Frame 21. Dit is gevestigd in het logistiek bedrijvenpark Borchwerf (Oud Gastel).

Het nieuwe kantoor is de afsluiter van een druk bewogen, maar succesvol eerste jaar op de Benelux-markt. "We hebben onze initiële doelstellingen ruimschoots overtroffen," stelt Hans De Sutter, Head of Sales TGW Benelux. “Zo haalden we twee strategisch mooie grote projecten binnen bij TVH en Bol.com. Maar we breidden ook ons team uit en we hebben ons nieuw kantoor in Oud Gastel gevestigd.” 

TGW kent in de Benelux een sterk groeitraject dankzij haar rol als integrator van totaaloplossingen en de krachtige ontwikkeling van de e-commerce. Deze laatste zorgt dan ook voor enorme opportuniteiten. TGW streeft dan ook naar een marktaandeel in de Benelux binnen 5 jaar van 15 tot 20 procent.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht