Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

TGW-trein dendert Benelux binnen

21-07-2016, Door: Logistiek Totaal / Marcel te Lindert

Met een nieuw kantoor midden tussen de XL-warehouses in Roosendaal onderstreept TGW zijn plannen: snel voet aan de grond krijgen als system integrator in de Benelux. Met twee grote projecten, de nieuwe warehouses van TVH in Waregem en van Bol.com in Waalwijk, presenteert het Oostenrijkse bedrijf direct zijn eerste wapenfeiten. Zie voor meer logistiek nieuws: www.logistiektotaal.nl.
Terug naar het nieuwsoverzicht