Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Toename vestigingsaanvragen bedrijven

02-09-2016, Door: Hans de Bruin

In de laatste maanden is het aantal kavelaanvragen van logistieke en MKB bedrijven fors toegenomen op Borchwerf II. Directeur Leo Welters: “Het is niet zo dat elke aanvraag direct leidt tot een kavelverkoop. Wel zijn we in gesprek met meerdere gegadigden per kavel en het kan zomaar hard gaan nu. Bedrijven die zich echt bij ons willen vestigen, kunnen we in ieder geval op dit moment nog faciliteren. Kavels van vijf tot zes hectare, drie hectare en kavels van een halve tot tweeënhalve hectare zijn nog beschikbaar.”

Goede vestigingslocatie
Bedrijventerrein Borchwerf II trekt gezonde bedrijven die willen investeren in een goede vestigingslocatie tussen Rotterdam en Antwerpen, met een directe ontsluiting op de snelweg A17, goed parkmanagement en een duurzame uitstraling van ruimte en kwaliteit. Inmiddels zijn hier al meer dan honderd bedrijven gevestigd.

nog beschikbare kavels Bedrijventerrein Borchwerf II >>

contact met Borchwerf II>>

 

 
Terug naar het nieuwsoverzicht