Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Parkeerbeheer BV wil parking op Borchwerf II uitbreiden

20-03-2017, Door: BN DeStem / Frank Timmers

Parkeerbeheer BV schrijft rode cijfers, maar directeur Martin Bartels ziet kansen voor verbetering. Het beveiligde parkeerterrein op Brochwerf II in Roosendaal is zes jaar na de opening nog altijd niet winstgevend. Toch overweegt eigenaar Parkeerbeheer de truckparking op Borchwerf II uit te breiden. Uitvoering directeur Martin Bartels treedt met de logistieke reuzen van Primark en Lidl in overleg om de parkeerwensen op het bedrijventerrein te vernemen. De huidige truckparking is nagenoeg helemaal vol in het weekend. Bartels kreeg van de projectorganisatie Borchwerf II een perceel aangeboden naast de huidige truckparking. 
Terug naar het nieuwsoverzicht