Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Het succes van BOM Engineering in Roosendaal

25-10-2014, Door: BN DeStem

ROOSENDAAL - De fundamenten van de nieuwbouw aan de Emmerblok op industrieterrein Borchwerf II liggen er nog maar net in. Toch weet directeur/eigenaar John Bom van BOM Engineering al tot op de minuut nauwkeurig wanneer het nieuwe gedeelte open gaat. "Vrijdag 12 juni 2015 om 18.03 uur", zegt hij met een stalen gezicht. Typisch John Bom (58). "We houden rekening met de schoolvakanties. We willen onszelf een paar weken speling verschaffen om de boel helemaal in te richten. En zo kunnen we onze genodigden die 12e juni om drie minuten over zes verrassen met een opening die hen bijblijft."

Het nieuwe bedrijfspand langs de A17 is na drie jaar al weer te klein. Tegen de stroom van de tijdgeest in groeit en bloeit BOM Engineering. Hoe dat kan? "Het gaat niet overal slecht. Er wordt wel degelijk geïnvesteerd, ook in nieuwe technieken. Robotisering bijvoorbeeld." En dan is het voor Bom de kunst om zijn bedrijf in beeld te brengen. Zoals bij attractiepark de Efteling. Daar zijn ze volop bezig met een nieuwe attractie, die volgend jaar open gaat. "Ik kan er verder niks over zeggen. Dat is aan de Efteling. Wel dat we geen vormgevers zijn. Wij zijn van de wielen, de kettingen en de motoren. En we maken de techniek toepasbaar over onze opdrachtgevers", zegt Bom.

BOM Engineering heeft nu bijna 80 medewerkers. Dat waren er bij de verhuis in 2011 een kleine 50. "Alleen dit jaar hebben we al 19 nieuwe mensen aangenomen; meestal hooggeschoolde werktuigbouwkundigen en CAD-tekenaars."

Bron: BN DeStem
Terug naar het nieuwsoverzicht