Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Uitbreiding Primark DC in volle gang

27-02-2019, Door: J.J. de Bruin

Logistics Capital Partners (LCP) is gestart met de bouwwerken voor de uitbreiding van het Primark DC te Roosendaal op Bedrijventerrein Borchwerf II. Het DC wordt uitgebreid met circa 30,000 m2 tot een totale oppervlakte van 86,000 m2. Binnenin komt een geautomatiseerd systeem. Deze uitbreiding was reeds voorzien in het originele project-plan van 2015 en zou binnen de 5 jaar uitgevoerd worden, hetgeen nu dus het geval is. Dit project word gerealiseerd door LCP in samenwerking met Dietz AG als investeerder, net als in de eerste fase in 2016. Sprangers Bouwbedrijf is de aannemer.
Terug naar het nieuwsoverzicht