Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Van Oosterbosch Vastgoed Groep koopt gefaseerd 3 hectare voor logistiek op Bedrijventerrein B'werf II

07-04-2015, Door: Hans de Bruin

ROOSENDAAL/HALDERBERGE - Vastgoedbelegger Ben van Oosterbosch koopt gefaseerd een kavel van 3 hectare op Bedrijventerrein Borchwerf II: “Het is voor een internationaal bedrijf waarmee momenteel gesprekken lopen en waarvan ik de naam nog niet kan noemen.” Van Oosterbosch Vastgoed Groep koopt de kavel op eigen risico: “Borchwerf II is een goede vestigingslocatie tussen de twee wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen, in een regio met een gezonde arbeidsmarkt. Er is een directe aansluiting op de snelweg A17 waar het verkeer prima doorstroomt. Ook het goede onderhoud door het aanwezige parkmanagement draagt bij aan de verzorgde uitstraling van het bedrijventerrein. Borchwerf II trekt steeds nieuwe buitenlandse bedrijven. Daarnaast zijn hier veel bedrijven actief bezig met de verdere uitbouw van hun bestaande business.”

Toename van positieve economische signalen
Leo Welters, directeur van Borchwerf II CV bevestigt de toename van positieve signalen: “Dat Van Oosterbosch - één van de gerenommeerde vastgoedbeleggers hier op Borchwerf II - nu ook grond bijkoopt voor het faciliteren van een bedrijfsuitbreiding geeft opnieuw een goed geluid in de markt. Het betreft een gefaseerde aankoop. In eerste instantie wordt een deel van de grond aangekocht. De rest volgt in de komende 24 maanden. De samenwerkingen met Ben van Oosterbosch verlopen over en weer steeds bijzonder prettig. Wij denken makkelijk met elkaar mee in de realisatie van maatwerk.”

Aansluiting op lange termijninvesteringen in de supply chain
Ben van Oosterbosch is reeds 28 jaar actief in het vastgoed. Hij bezit tal van logistieke centra elders in het land. Sinds een aantal jaren verhuurt hij meerdere logistieke centra op Borchwerf II. De vastgoedbelegger werkt uitsluitend met langlopende contracten: “Ik doe goede zaken met bedrijven die zich richten op de distributie naar Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanuit een centraal distributiecentrum in West-Europa. Inmiddels zijn meerdere van deze bedrijven gevestigd op Bedrijventerrein Borchwerf II. Het gaat altijd om maatwerk voor zowel het gebouwontwerp als voor de gebouwrealisatie. Hiermee sluiten we aan op lange termijn investeringen in de supply chains van bedrijven.”
Terug naar het nieuwsoverzicht