Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Van Schilt wil grond Borchwerf Oud Gastel verkopen

15-08-2013

OUD GASTEL - De met veel moeite aangekochte grond voor de familie Van Schilt aan de Oude Roosendaalsebaan, wil die familie weer verkopen.Van Schilt moest elders op Borchwerf II vertrekken.

De gemeente kon die grond alleen kopen als er elders op Borchwerf II een ander stuk grond werd aangeboden. Tot bij de Raad van State is gestreden om deze - oorspronkelijk niet geplande - uitbreiding van Borchwerf II aan de Oude Roosendaalsebaan. Buren waren er tegen en ook de Halderbergse politiek zat niet op een lijn. Jack van Schilt ziet weinig andere mogelijkheden. "We zouden daar graag bouwen en ons bedrijf voortzetten, maar we hebben maar twee huurders overgehouden van onze vorige locatie. De rest heeft elders plek gevonden. Op twee huurders kun je geen logistiek centum draaien. Daarom is verkoop van de grond een serieuze optie voor ons."

Bron : BN De Stem
Terug naar het nieuwsoverzicht