Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Veerman ICT op Borchwerf II genomineerd voor Duurzame Duim

13-09-2016, Door: Danique van Oorschot

Veerman ICT, gevestigd op de Borchwerf II, is door de gemeente Halderberge genomineerd voor de Duurzame Duim, een initiatief van de regio West-Brabant om duurzaamheid binnen de regio onder de aandacht te brengen. Veerman ICT is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe IT-infrastructuren voor alle zakelijke omgevingen. Het bedrijf verzorgt voor diverse landelijke en regionale klanten verschillende platformen en netwerkinfrastructuren en is gespecialiseerd in beveiliging.

Duurzaam ondernemen
Veerman ICT laat zien dat het mogelijk is om ook in deze branche duurzaam te ondernemen. Zo hebben zij een afvalloos kantoor en een samenwerking met o.a. het UWV en WERK27. Daarnaast worden er regelmatig gastcolleges op scholen gegeven en zetten zij zelf jaarlijks tijdens Girlsday de deuren open voor meiden van de middelbare school om te laten zien wat het werken in de techniek inhoudt.

Iedereen kan vanaf nu stemmen.
Terug naar het nieuwsoverzicht