Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

CDA vraag snelle actie tegen slechte bereikbaarheid Openbaar Vervoer bedrijventerreinen

25-08-2016, Door: BN DeStem, Ad Goddrie

De bereikbaarheid per openbaar vervoer van verschillende bedrijventerreinen in West-Brabant moet rap verbeteren, bijvoorbeeld door alternatieven te bieden zoals shuttlebussen en deelfietsen. Dat vindt de statenfractie van het CDA, die Gedeputeerde Staten oproept direct in actie te komen nu het met de bereikbaarheid per bus niet goed gesteld is. 
Terug naar het nieuwsoverzicht