Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Verkeersveilige wegafsluiting voormalig deel Gastelseweg vernield

16-04-2019, Door: J.J. de Bruin

De verkeersveilige wegafsluiting bij Borchwerf II is deze morgen moedwillig vernield. Het fietspad langs het voormalige deel van de Gastelseweg is al geruime tijd buiten gebruik. Ondanks het plaatsen van hekken en verbodsborden is er een groepje fietsers wat dit negeert en zelfs tot vandalisme overgaat. Deze rondzwevende fietsers op het bouwterrein zorgen voor gevaarlijke situaties bij het projectkantoor van Bedrijventerrein Borchwerf II. De werknemers van Borchwerf II nemen waar dat de overlast grotendeels wordt veroorzaakt door schoolgaande kinderen uit Halderberge. Verkeersborden geven de nieuwe situatie duidelijk aan op dit voormalig deel van de Gastelseweg, dat nu behoort bij het nieuwe Lidl distributiecentrum. “Het is hier inmiddels afgesloten voor alle doorgaande verkeer, dus ook voor fietsers,” aldus directeur Leo Welters van Borchwerf II CV. Het nieuw aangelegde fietspad ligt langs de Wagonstraat, tussen de bedrijfsgebouwen van de Primark en de Lidl door. “Dat is de enige en veilige route.”
Terug naar het nieuwsoverzicht