Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Opnieuw werkzaamheden wegaansluiting Borchwerf II op de Gastelseweg - Borchwerf

10-06-2015, Door: Hans de Bruin

Momenteel wordt het nieuwe Veld B van Bedrijventerrein Borchwerf II aangesloten op de kruising Gastelseweg - Borchwerf. Om de werkzaamheden vlot uit te kunnen voeren is de kruising Gastelseweg – Borchwerf nu gedeeltelijk afgesloten.

In het komende weekend wordt de laatste asfaltlaag aangebracht en worden de verkeerslichten geplaatst. Hiervoor wordt de gehele kruising afgesloten vanaf vrijdag 12 juni 21:00 uur tot maandagmorgen 15 juni 05:00 uur. Het verkeer vanuit Roosendaal zal via de Spoorstraat naar de A17 worden geleid. Verkeer vanaf de A17 kan via de Jan Vermeerlaan Roosendaal bereiken. Fietsverkeer wordt aan de westzijde van de Gastelseweg in twee richtingen om de werkzaamheden heen geleid. Door de wijze waarop het werk is ingepland en de genomen verkeersmaatregelen wordt de overlast tot een minimum beperkt.
Terug naar het nieuwsoverzicht