Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Werkzaamheden nieuwe wegaansluiting Borchwerf II op de Gastelseweg - Borchwerf

01-05-2015, Door: Hans de Bruin

In de komende week wordt Veld B van Bedrijventerrein Borchwerf II aangesloten op de kruising Gastelseweg – Borchwerf. Voor het vlot uitvoeren van de werkzaamheden wordt de kruising Gastelseweg – Borchwerf gedeeltelijk afgesloten vanaf woensdag 6 mei 2015. Op deze dag wordt een gedeelte aan de oostzijde van de kruising onttrokken aan het verkeer. Als gevolg hiervan wordt het verkeer vanuit Roosendaal via Stepvelden naar de A17 geleid. Verkeer vanuit de A 17 kan wel via de Gastelseweg Roosendaal bereiken. Fietsverkeer wordt aan de westzijde van de Gastelseweg in tweerichtingen om de werkzaamheden geleid. Op deze wijze wordt gezorgd voor een goede verkeersafwikkeling tijdens de wegwerkzaamheden. 

Aanleg nieuwe wegenstructuur Veld B volop in gang. 
Terug naar het nieuwsoverzicht