Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Wethouders Halderberge overhandigen vergunning voor realisatie logistieke campus van 70.000 m2 op Borchwerf II

15-05-2015, Door: Hans de Bruin

HALDERBERGE / ROOSENDAAL - Wethouders Jan Akkermans en Peter Bons van de gemeente Halderberge overhandigden woensdag 13 mei officieel de omgevingsvergunning aan Groep Heylen voor de realisatie van de logistieke campus van 70.000 m2 op Bedrijventerrein Borchwerf II. Wethouder Akkermans: “Dit is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van dit bedrijventerrein. Met de verstrekking van deze omgevingsvergunning faciliteren we nieuwe mogelijkheden voor logistieke dienstverlening binnen mondiale distributienetwerken. Tussen de Mainports Antwerpen en Rotterdam is Borchwerf II goed gepositioneerd voor een logistieke campus.”

Dynamiek in de markt
Met de ontwikkelingen op Bedrijventerrein Borchwerf II anticipeert Groep Heylen op de klantenbehoefte aan flexibele bedrijfsruimte en speelt de Belgische investeerder in op de dynamiek in de markt. Wim Heylen: “Wij investeren graag op deze locatie in Nederland. Het nieuwe logistieke gebouw ligt zeer centraal direct aan de afslag 21 van de snelweg A17. Je zit hier midden tussen grote logistieke bedrijven die vanaf Borchwerf II distribueren tot ver in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Daarnaast stimuleren de ligging tussen Antwerpen en Rotterdam, de goede bereikbaarheid over de weg en de hoogwaardige uitstraling van Borchwerf II hier het ondernemersklimaat.”
Terug naar het nieuwsoverzicht