Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Whirlpool Benelux verlengt contract met logistieke partner voor vijf jaar

23-06-2014, Door: J.J. de Bruin

Witgoedfabrikant Whirlpool heeft voor vijf jaar de exclusieve samenwerking met De Rooy Warehousing B.V. op Bedrijventerrein Borchwerf II verlengd. Dankzij het nieuwe contract continueert Whirlpool gegarandeerde leveringen binnen één dag in Nederland. Vanaf april 2015 garandeert het bedrijf tevens leveringen binnen één dag in de gehele Benelux. Bovendien wordt geïnvesteerd in een goede voorraadbeschikbaarheid om deze dagelijkse leveringen te kunnen garanderen. Whirlpool heeft een gemiddelde opslag van meer dan 100.000 apparaten om aan deze vraag te kunnen beantwoorden. De verlenging van dit contract biedt werkzekerheid voor een 80-tal werknemers van De Rooy gedurende de komende 5 jaren.

Goede samenwerking met De Rooy Warehousing

Op internationaal vlak werkt Whirlpool al 40 jaar samen met De Rooy als logistieke partner met veel ervaring in de witgoedbranche. De afgelopen 15 jaar was de samenwerking met De Rooy specifiek gericht op opslag en distributie in de Benelux. Om aan de groei van de afgelopen jaren verder te kunnen beantwoorden, werd in 2009 een nieuw distributiecentrum van 45.000 m² in gebruik genomen op Bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel.

Optimalisatie van de distributie

Whirlpool ondersteunt haar klanten onder meer door een korte orderdoorlooptijd, 99% betrouwbaarheid bij uitlevering, een goede voorraadbeschikbaarheid en de kortste afstand naar de afnemers. Whirlpool levert vanuit Bedrijventerrein Borchwerf II dagelijks uit voorraad aan ruim 2.000 klanten binnen Benelux, die zelf direct aan de consument leveren. Meer informatie over de mogelijkheden voor de vestiging van uw bedrijf op Bedrijventerrein Borchwerf II? Wij beantwoorden graag uw vraag. 

Efficiëntie is belangrijk voor Whirlpool

Eerder verlaagde Whirlpool de lege kilometers al door combinatie met retourvrachten en distributie met city trailers. De optimalisatie van het data management en track & trace processen moeten zorgen voor een verdere optimalisatie van de distributie.

Whirlpool wereldwijd nummer één

De Whirlpoolgroep is vandaag wereldwijd de nummer één op het vlak van elektrische huishoudapparaten. In 2013 bedroeg de omzet 19 miljard dollar. Whirlpool Corporation heeft 69.000 werknemers en 59 industriële en ontwikkelingssites, verspreid over vier continenten. De groep overkoepelt elf merken in de hele wereld, waaronder Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Consul en Bauknecht. Whirlpool Europe is een volle dochter van de Whirlpool Corporation. Met zijn 10.000 werknemers is Whirlpool Europe aanwezig in meer dan dertig Europese landen en heeft het fabrieken in zes landen. Het Europese hoofdkantoor van Whirlpool bevindt zich in het Italiaanse Comerio (Varese). Meer informatie over de groep vindt u op www.whirlpoolcorp.com 

Marktleider in truck & tractor transport, warehousing & distributie van witgoed 

De Rooy Holding BV werd in 1923 als familiebedrijf opgericht en heeft sindsdien een netwerk binnen Europa, Rusland en het Midden-Oosten ontwikkeld. De Rooy is marktleider in truck & tractor transport, maar ook in warehousing & distributie van witgoed binnen Benelux. Een belangrijke speler met 450 eigen trucks, en een groot Europees netwerk met compounds in Nederland, UK, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Duitsland, Litouwen en Estland. Bovendien neemt het bedrijf sinds 1982 jaarlijks deel aan Dakar. Meer informatie vindt u op www.derooy.com.                                                                                                      

 
Terug naar het nieuwsoverzicht