Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Win-winsituatie rond verplaatsing milieustraat

07-03-2017, Door: BN DeStem / Frank Timmers

Vertrek milieustraat maakt komst nieuw distributiecentrum op zes hectare grond mogelijk. Inwoners van Roosendaal en Halderberge brengen hun grof vuil straks naar een nieuwe milieustraat die wordt aangelegd in de straat Aanwas, naast het grote zwart-wit geblokte gebouw van Karpack. Directeur Leo Welters van de projectorganisatie Borchwerf II CV liet gisteren weten dat de partijen nagenoeg rond zijn, alleen moeten beide gemeenteraden nog groen licht geven en moet er een milieuvergunning komen.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht