Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Karpack neemt met SDE+-subsidie 3.300 zonnepanelen in gebruik

12-05-2016, Door: Solar Magazine

Karpack heeft in Roosendaal met SDE+-subsidie 3.289 zonnepanelen van CSUN in gebruik genomen. Het project maakt gebruik van SDE+-subsidie en is ontwikkeld door Loyalty Solar en gebouwd door SCHULZ Systemtechnik.

Karpack – verpakkingsspecialist in de AGF, industriële en sierteelt sector – beschikt daarmee over een pv-systeem van 855 kilowattpiek dat jaarlijks 800.000 kilowattuur zonnestroom gaat opwekken. Naast CSUN-zonnepanelen zijn er omvormers van Delta geplaatst.

Jeroen Saeijs,managing director van Loyalty Solar, over het project: ‘Dit is met afstand de grootste zonnecentrale in West-Brabant. Wij verwachten dat dit project ook andere ondernemers en vastgoedmanagers gaat overtuigen om de stap te zetten.’

Bron: Solar Magazine
Terug naar het nieuwsoverzicht