Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Succesfactoren Bedrijventerrein Borchwerf II uitvoerig in beeld tijdens uitzending ZuidWest TV

22-06-2015, Door: Hans de Bruin

Het televisieprogramma 'ZuidWest in Business' besteedde volop aandacht aan de nieuwe bedrijfsvestigingen op Bedrijventerrein Borchwerf II. John Bom van BOM Engineering en Leo Welters en Hans de Bruin van Borchwerf II CV gingen diepgaand in op de succesfactoren van de bedrijven op Borchwerf II met de directe ligging aan de snelweg tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, de nog beschikbare ruimte voor vele soorten bedrijven en de plezierige uitstraling van goede kwaliteit. "Bedrijven vestigen zich hier graag," aldus de heren tijdens de uitzending.
Terug naar het nieuwsoverzicht