Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Heylen Warehouses realiseert tweede fase Agora 21 Logistic Campus

27-02-2019, Door: J.J. de Bruin

Heylen Warehouses is gestart met de uitbreiding van de logistieke capaciteit op Bedrijventerrein Borchwerf II. Inmiddels wordt druk gebouwd aan de tweede fase van de Agora 21 Logistic Campus bestaande uit twee units van in totaal ca. 25.000 m2. De derde en tevens laatste fase van ca. 12.000 m2 zal daarna volgen waarmee het totale project ruim 80.000 m2 zal bedragen. De uitbreiding van de logistieke campus wordt naar verwachting in september van dit jaar opgeleverd. Heylen Warehouses geeft aan dat er op Borchwerf II goede ervaringen zijn met het bouwen op eigen risico. Dat betekent dat er nog geen eindklant bekend is. CEO Ralph Caspanni: “In de eerste fase huisvesten we DHL Supply Chain en CEVA Logistics op Borchwerf II en we denken dat de timing van onze uitbreiding goed aansluit op de ruimtebehoefte die we in de markt waarnemen.” De logistieke campus van Heylen Warehouses is gelegen op een zichtlocatie aan de snelweg A17, direct aan de afslag 21 en tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.
Terug naar het nieuwsoverzicht