Bedrijvenpark Borchwerf II is ontwikkeld door Borchwerf II CV en is volledig bouw- en woonrijp. Borchwerf II CV verkoopt de bouwpercelen. De laatste beschikbare kavel is FK200 op veld F aan de A17 van 10.815 m2. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats”. Belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen

 

In 2013 is aan Bedrijventerrein Borchwerf II het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) toegekend. Dit keurmerk staat garant voor een nauwe publiek private samenwerking tussen ondernemers, de gemeente, politie, de brandweer en het Parkmanagement. Hierdoor worden in gezamenlijkheid overlast en criminaliteit aangemeld.

Onder meer werd de aansturing van het camerabewakingssysteem in het openbaar gebied vanuit de centrale meldkamer doorgelicht en dit bleek prima op orde te zijn. Eerder werden  vanuit de betrokken gemeenten Roosendaal en Halderberge al de Bijzondere Opsporingsambtenaren(BOA) actief, die onder meer handhaven op het algemene parkeerverbod op Bedrijvenpark Borchwerf II en die verbaliserend op kunnen treden. Ook was al geregeld dat de beelden van de bewakingscamera’s op Bedrijvenpark Borchwerf real time kunnen worden overgezet naar de meldkamer van de politie. Wij beantwoorden graag uw vraag.