Bedrijvenpark Borchwerf II is ontwikkeld door Borchwerf II CV en is volledig bouw- en woonrijp. Borchwerf II CV verkoopt de bouwpercelen. De laatste beschikbare kavel is FK200 op veld F aan de A17 van 10.815 m2. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats”. Belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Voorzieningen

Op Bedrijventerrein Borchwerf II is een voorziening voor bewaakt vrachtwagenparkeren (Europese veiligheidscategorie IV). Er is ruimte voor 130 vrachtwagens en ook rekening gehouden met speciaal vervoer: de uitritsluis is 6 meter breed, waardoor voertuigen tot een lengte van 25,25 meter of speciaal het terrein op- en af kunnen rijden. Het terrein is omgeven met spijlhekwerk waarop powerfence (stroomdetectie) is gemonteerd. Het terrein is aan de binnenzijde volledig voorzien van vangrail. Er worden videobeelden opgenomen van alle inkomende wagens en automatisch kentekens geregistreerd. Het terrein is voorzien van een passend verlichtingsniveau. Waar nodig biedt de opschakeling van de lichtsterkte ook in de nacht zicht op alles wat op en langs het terrein gebeurt. Parkeer Beheer Roosendaal maakt gebruik van de eigen meldkamer, waarbij er 24 uren per dag en 7 dagen per week toezicht is op het terrein dat is uitgerust met 18 camera's. Alle intercomposten schakelen direct door naar de meldkamer, alarmen worden doorgeschakeld naar de meldkamer en bij alarm en/of onraad staat de meldkamer in direct contact met het beveiligingsbedrijf.

Bij afslag 21 Roosendaal Noord zijn drie horecagelegenheden: McDonalds, Délifrance en De Beren Eetcafé. En ook in de directe omgeving kan er in een plezierige ambiance gedineerd worden in meerdere restaurants.

Bedrijvenpark Borchwerf II heeft twee eigen ontsluitingen op de snelweg A17 (afslag 20 en afslag 21). Verder zijn overal fietspaden aangelegd. Ook zijn er meerdere voorzieningen vanuit het centraal geregelde parkmanagement voor het onderhoud van het openbaar gebied en de openbare orde en veiligheid. Wilt u meer informatie over de voorzieningen op Bedrijventerrein Borchwerf II? Wij beantwoorden graag uw vraag.